X

Oriunde te-ai duce, ia-ti camasa preferata cu tine!

Am calatorit in lumea intreaga pentru a surprinde cele mai frumoase outfit-uri in care camasa se integreaza perfect cu background-ul de vacanta. Haide sa le descoperim impreuna! Incepem! Press PLAY si viseaza…

Buna dimineata! Razele soarelui se intrepatrund subtil printre jaluzele, mirosul de cafea te trezeste, iar zambetul celui de langa tine iti cucereste privirea ca de fiecare data. Deschizi larg fereastra si iti incarci sufletul cu privelistea minunata pe care o ai in fata. Din bagaj, iti face cu ochiul camasa alba frumos impachetata pe care o asezi pe fotoliu. Pometii ti-i conturezi cu un pic de blush roze, iar genele ti le alungesti cu un rimel waterproof. Sticluta cu parfumul tau preferat iti improspateaza ambianta, iar sarutul celui drag te readuce la viata.

Clap! Unde ti-ai inchipuit ca te afli? Ne lasam purtate de atmosfera romantica a acestor randuri si pasim in prima noastra locatie, capitala dragostei: Parisul!

#1 Take me to Paris!

Micul dejun frantuzesc, o cafea cu lapte si o camasa alba lejera, lasata usor pe umeri contureaza ambianta de neuitat a unui city break petrecut la Paris. Mai ales atunci cand soarele straluceste pe cer si ai ocazia de a te rasfata cu o briosa sau cu un croissant cu ciocolata, fix din balconul camerei in care esti cazata.

#2: Veni. Vidi. Amavi

O vacanta la Roma se incadreaza in topul experientelor pe care nu trebuie sa le ratezi niciodata, asa ca era inevitabil sa nu surprindem un outfit stylish in care camasa se asorteaza de minune cu vibe-ul vintage al orasului antic. Plimba-te in lung si in latul Romei, leaga-ti camasa in talie, pune-ti ochelarii si bucura-te de un sentiment unic atunci cand iti pui o dorinta si arunci o moneda in Fontani di Trevi.

#3: Limoncello con Amore

Positano, locul in care cladirile colorate se ascund printre stancile inalte ale statiunii, florile mov parca sunt desprinse din povesti, iar mirosul puternic de lamaie iti ramane intiparit cel putin o luna, doua… A-i putea sta aici, pe teresa ore intregi si nu te-ai satura de priveliste. Sute de poze instagramabile si un outfit de invidiat compus dintr-o camasa colorata oversized.

#4: Santorini: Bluetiful <3

Ce poate fi mai bluetiful decat sa iti asortezi imbracamintea cu peisajul mirific din Santorini? Vibe-ul mediteranean, panorama incredibila, casele albe si cochete te cuceresc cu fiecare pas pe care-l faci. Nu-ti ramane decat sa hoinaresti pe stradute si sa faci sute de fotografii pentru a le arata si prietenilor ce inseamna paradisul din Santorini. Iar cand ai cu tine si nelipsita camasa alba cu dungi… stiti fotografiile acelea care ies perfect indiferent de lumina, pozitie sau lucrurile inconjuratoare.

#5: Pucket Wanderlust

Ne indepartam tot mai mult de taramurile romanesti si ajungem intr-o locatie incredibila situata in sudul Thailandei, Pucket vestita pentru nisipul fin si alb, padurea de mangrove si comorile nepretuite ale naturii. Trilurile pasarilor exotice se aud atunci cand pasesti pe plaja, iar briza racoroasa iti flutura camasa desfacuta. Daca vrei sa te relaxezi porneste intr-o calatorie cu barcuta spre Phang Nga Bay si pozeaza-te in ipostaze de invidiat. Iata ce-am surprins noi de pe aceasta insula remarcabila.

#6: Milano: All you need is Pizza & Shirt!

Ne intoarcem in Europa pentru o alta destinatie din Italia si anume Milano, capitala modei. Chiar daca aerul de aici nu este la fel de vesel precum in destinatiile exotice, femeile stiu foarte bine cum sa atraga privirile tuturor prin tinute vestimentare ultra inspirate. De altfel, regasim cele mai celebre branduri: Chanel, Gucci, Prada sau Louis Vitton. Ne-am indragostit de un outfit aparent simplist, dar totodata plin de sex appeal: camasa oversized cu maneci lungi purtata usor pe umeri, nelipsitii jeansi si o pereche de sandale casual albe. Si cum probabil stiti deja, orice tinuta are nevoie si de o atitudine pe masura. Fotografia de mai jos releva foarte bine acest lucru.

#7: London calling…

Din pacate, sezonul estival este pe sfarsite, vremea pare ca se raceste din ce in ce mai mult, iar noi nu putem decat sa fim cu gandul si la ploioasa Londra. Ne odihnim putin pe London Bridge si surprindem o tinuta casual compusa dintr-o camasa alba cu volane si o pereche de jeansi skinny. Poseta stil postas nu lipseste din acest cadru, iar parul buclat in vant te face sa te simti free. Go where you feel most alive!

Recomandarile Pineberry 

Daca n-ai Camasa de Vacanta, iata recomandarile noastre!

Camasa Streets Of Love

Camasa Hungry Eyes

Camasa de vacanta color

Incheiem turul destinatiilor de vacanta si impartisim cu voi cateva dintre fotografiile pe care le-am primit de la clientele noastre. Asteptam cu nerabdare si alte poze superbe in care ati asortat camasile Pineberry cu privelistea minunata din fata aparatului de fotografiat. V-am pupat! :*

 

 

ALINA:
Articole Asemănătoare