Cosul de cumparaturi este gol!

CAUTA PRODUSE

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Pineberry History

Cu peste 2 decenii de cunoastere si zeci de mii de ore de excelenta in arta, inovarea si construirea CAMASII, familia Rachieru isi spune si isi continua istoria personala cu o marca 100% romaneasca, PINEBERRY, creand cu maestria experientei din piata de lux internationala produse state-of-the-art care spun o poveste de creativitate, knowhow si efort de executie in exclusivitate locale.


#MAIESTRIE romaneasaca

#door-to-door

Produsul nostru “poarta” doar costurile de knowhow, executie si de creativitate umana (fara incarcatura celor de marketing&spatiu de retail).

Produsele Pineberry sunt comandate online si livrate in spatiul personal al clientilor nostri, fara extra-fee, unde pot fi probate inainte de incheierea finala a tranzactiei.

In prezent, strategia de livrare este activa in Bucuresti si Brasov si lucram la implementarea sistemului #pineberry si pentru restul Romaniei.

#thebrandPineberry. No one without.

ADN-ul marcii Pineberry mixeaza mostenirea in cunoasterea in arta modei de peste un secol (a mestesugarilor din neamul Rachieru), expertiza probata si antrenata pe piata internationala de lux din ultimii 20 de ani (colaborarea cu marci de camasi din piata high end) si spiritul milenist al “oamenilor nostri”, al celor care cunosc, iubesc si poarta camasile Pineberry.

Este o marca cu energie “hibrida”, a #pineberryspirit, care spune povestea unui obiect elementar din garderobele epocii 3.0, CAMASA, cu emotie construita pe contrapuncte care fac intotdeauna casa buna: regula & creativitate, corporate & rebeliune, stabilitate & experiment, eficenta & umanitate.