Cosul de cumparaturi este gol!

CAUTA PRODUSE

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Camasa The Light Feather sau cum iti redescoperi feminitatea

Posted on

Camasa The Light Feather este cel mai recent proiect al nostru, impreuna cu Ana Nicolescu aka Mamica Urbana (www.mamicaurbana.ro), un proiect de suflet, atat la nostru cat si al Anei, dar si un proiect de tip Pay It Forward.

#TheLightFeather. Protect your beauty and love

Camasa cu pana de paun reprezinta drumul Anei catre redescoperirea feminitatii, a eului interior: ”Cel mai dulce sunet este sunetul liniștii. Și asta am învățat să fac în ultimul an. Să tac și să am răbdare. Cu mine. Doar cu mine. Se împlinește un an de când eu m-am întors conștient către mine, m-am întors să-mi construiesc casa sufletului meu. Mi-am pus intenția să mă văd, să nu mai fiu invizibilă pentru mine, să fiu în contact cu valorile mele și să mențin un echilibru între rolurile mele de mamă, soție și antreprenor. Am reușit să mă văd, să descopăr măreția lumii mele interioare. Am vrut să cred mai degrabă în liniștea sufletului meu, decât în zgomotul lumii exterioare. De multe ori am simțit că am aripile legate la spate, deși știam că nu sunt legate.

Penele de păun, ochii cu care mă uit în sufletul meu

În multe dintre meditațiile mele ghidate la curs de Oana Stoianovici, coach și lider transformațional, apar penele de păun. Se spune că penele de păun simbolizează calea către paradis și ochii stelelor. Pentru mine au fost ochii către sufletul meu și au simbolizat autocunoașterea, acceptarea a cine sunt, asumarea și recunoștința pentru tot acest drum. Dacă am lua fiecare pană, nu s-ar asemăna una cu alta într-o perfecțiune simetrică. Însă întregul, culorile hipnotizante, măreția lor împreună creează perfecțiune, grație, fluiditate.

Cămașa The Light feather

Pentru că sunt recunoscătoare programelor de feminitate și „Copilul interior”, mi-am dorit să demarez un proiect tip pay it forward și am creat cămașa #TheLightFeather. 20% din vânzări vor merge către programul Copilul Interior, creat de Oana Stoianovici, sub forma unor burse/reduceri pentru femeile care își doresc să pornească pe drumul autocunoașterii, dar nu pot susține financiar cursul.

Vă doresc să vă întindenți aripile și să vă descoperiți pe voi însevă!”

Nouă ne-a plăcut mult povestea Anei și am considerat că multe femei sunt în această situație și se vor regăsi în relatarea Anei. Sperăm ca cei 20% din vanzarea fiecarei cămăsi să ajute cât mai multe femei să-și recapete increderea in ele, să-și regăsească feminitatea.

Protect your beauty and love

Shootingul

Ana povestește si cum am gândit ședința foto: ”Conceptul a avut două dimensiuni: una în care să arătăm descoperirea mea, parcursul și ce este acum. Cealaltă dimensiune consta în a arăta câteva moduri în care poate fi purtată cămașa. Aici și-a pus amprenta Gabi Urdă, consilier de imagine, cea cu care am făcut multe proiecte până acum, a asistat la drumul meu și a intervenit mai mult decât vestimentar în anumite momente cheie din viața mea. Așa că iată cum vă propunem să purtați această cămașă. Ea aduce cu sine anumite stări și este ca un reminder blând că nu e niciodată prea târziu sau inutil să începem să ne uităm la sufletul nostru. Fotograful a fost Robert Marooni  care a surprins emoții si stări pe care nu le-a surprins nimeni pana acum cu un aparat de fotografiat, iar la make-up si hair stylist, ne-au oferit tot suportul lor Ana Marana si Mariana Sandu.

E timpul sa începem ceva nou și să avem incredere in magia unui nou început.”