Cosul de cumparaturi este gol!

CAUTA PRODUSE

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Politica de returnare

Noi ne dorim si facem tot posibilul sa fiti pe deplin multumiti de cumparaturile efectuate online pe website-ul nostru www.pineberry.ro, totusi, in cazul in care nu sunteti multumiti de produsele achizitionate, le puteti returna in baza prevederilor legale in vigoare.

Legislatia romana in domeniul comertului electronic si a regimului contractelor la distanta (Ordonanta nr. OUG 34/2014) prevede urmatoarele: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Prin urmare, puteti returna orice produs comandat din magazinul nostru virtual, in termen de 15 zile lucratoare, fara penalitati si fara a vi se cere motivul pentru care ati luat aceasta decizie. Denuntarea de contract se face numai in scris. Pot fi returnate in baza acestor prevederi legale doar produsele ce nu au fost ridicate de la sediul nostru. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba ambalajul original si documentele care l-au insotit – factura fiscala si chitanta, dupa caz). In maxim 30 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra sau prin mandat postal.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumparator. Nu se vor inapoia cheltuielile de transport si cele de asigurare a marfii.  Returul se va face prin Fan Courier sau orice alta companie de curierat alege clientul, plata transportului fiind suportata de cumparator.

Nu puteti returna un produs care are defecte provocate de dumneavoastra. Noi ne asiguram ca produsele de pe website-ul www.pineberry.ro ajung la dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Daca v-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il puteti returna. Societatea noastra va suporta toate cheltuielile cu transportul si va vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul. In cazul in care produsul respectiv nu mai exista in stoc, vi se va returna integral contravaloarea acestuia sau veti avea posibilitatea sa selectati alte produse de pe site-ul nostru in limita sumei achitate catre noi.

Daca ati comandat din greseala alt model, puteti returna produsul pentru a fi schimbat, cu conditia ca atat produsul, cat si ambalajul sa fie nedesfacute si nedeteriorate, in nici un fel. Taxele de transport vor fi suportate de dvs. in acest caz. Marfa returnata va fi asigurata in mod obligatoriu pe durata transportului pe cheltuiala clientului. Returul se va face prin Fan Courier sau orice alta companie de curierat alege clientul, plata transportului fiind suportata de cumparator.

Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrieti la adresa [email protected].

Trimiteti coletul cu produsul si factura din coletul primit la o adresa ce va fi comunicata de catre operatorii nostri. Taxele de transport, in acest caz, vor fi suportate de dvs. Marfa returnata va fi asigurata in mod obligatoriu pe durata transportului pe cheltuiala clientului. Returul se va face prin Fan Courier sau orice alta companie de curierat alege clientul, plata transportului fiind suportata de cumparator.

Returnarea banilor se va face intr-un cont indicat de client, in termen de 15 zile lucratoare.