Cosul de cumparaturi este gol!

CAUTA PRODUSE

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

CUM SE NASTE O CAMASA PINEBERRY

Posted on

cumsenasteocamasa 1

Fiecare camasa se naste cu creionul pe hartie. Inainte sa existe camasa exista o idee, o culoare, o senzatie, o tema. Pe care, atunci cand va fi creata, camasa o va imbraca si o va exprima. Uneori camasa este parte dintr-o poveste si atunci cel care o va imbraca va fi un personaj. Uneori vrem sa te faca sa te simti intr-un fel cand o porti, alteori vrem pur si simplu sa fie atat de confortabila incat sa iti faca ziua mai frumoasa si mai usoara.

De pe hartie, ideea ajunge in depozitul de materiale. Si acolo putem spune ca se naste camasa, dintr-o bucata amorfa de material, cum o sculptura iese din blocul de marmura. Pentru ca pentru noi, croitorii sunt niste sculptori ai materialului, reusind sa vada inaintea tuturor potentialul care exista intr-un sul banal de tesatura.

Croitorii nostri pot spune dintr-o singura atingere multe lucruri despre calitatea bumbacului, despre densitatea firelor, despre compozitie, despre cum a fost vopsit si cum trebuie spalat. De aceea avem incredere in ei si ne mandrim cu anii de experienta pe care si-i pun in practica, in fiecare zi.

Materialul este intins si taiat cu precizie, iar apoi este grupat dupa marimi si croieli.

Odata ce piesele care compun camasa sunt taiate se aduna si se asambleaza in piese complete. Mansetele, gulerele, fetele si manecile incep sa ia forma finala. Se cos nasturi, se aplica buzunare….toata fabrica zumzaie de activitate. Suntem abia la mijlocul lucrului.

cumsenasteocamasa 2

Incet incet, toate piesele puzzle-ului se aduna pentru a crea produsul final: o camasa Pineberry exact asa cum ne-am imaginat-o atunci cand am desenat-o.

Este nevoie de toata experienta si indemanarea cusatoreselor noastre pentru a face aceasta munca migaloasa sa para atat de usoara.

cumsenasteocamasa 3

Si munca noastra inca nu s-a terminat. Urmeaza calcatul si aranjatul camasii pentru a fi ambalata. Nici o camasa nu pleaca spre un client inainte de a arata impecabil. Nimic nu ne face o placere mai mare decat sa vedem bucuria cu care cineva despacheteaza o camasa nou nouta.

cumsenasteocamasa 4new