Cosul de cumparaturi este gol!

CAUTA PRODUSE

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Ora de Styling cu Gabi Urdă – Cum porti Camasile Oversized

Posted on

De săptămîna trecută am început un proiect tare frumos SMART STYLING SMART SHIRTS, alături de Gabi Urdă, unul din stiliștii pe care îi urmărim cu mare drag. Așa că, în fiecare miercuri, o să avem postarea de styling cu Gabi, în care o să vă dezvăluie diferite ținute alcătuite cu cămăși și rochii Pineberry, dar si tips & tricks. Pentru astăzi Gabi Urdă ne-a pregatit urmatoarele:

🔗VOLUM cu VOLUM – exact, adaugă-i în partea de jos încă o piesă cu volum (o fustă pantalon, culottes, un pantalon cu un crac mai larg, poate o fustă midi în A sau cloș) și stabilește o relație între cele două prin drapajele fluide, verticale ale țesăturile care se continuă una pe cealaltă Te ajută și tăieturile laterale, rotunjite ale cămășii Pineberry, o cămașă cu tiv drept nu are același efect.

🧷MARCHEAZĂ TALIA – subtil, o eșarfă sau o curea apropiată de nuanța cămășii ca să nu creezi vizual impresia că îți taie corpul o linie, prinse lejer cât să aducă un detaliu chic

📝INTRĂ ÎN JOC – alături de cămașa ta, bineînțeles. Las-o să dialogheze cu celelalte piese vestimentare, să se ridice și să se bluzeze peste curea, să cadă pe un umăr sau să se adune pe spate, să se șifoneze acolo unde bagi mereu mâna în buzunar. Trăiește odată cu tine, se mișcă în același ritm!

❤️ VERIFICĂ SHOP-ul & PUNE MÂNA PE 👉🏻Cămășile bleu

https://www.pineberry.ro/camasa-dama-boyfriend-blue/

https://www.pineberry.ro/camasa-barbati-slim-fit-bleu/

https://www.pineberry.ro/camasa-boyfriend-dungi-turcoaz-navy/

https://www.pineberry.ro/camasa-boyfriend-dungi-alb-bleu/