Cosul de cumparaturi este gol!

CAUTA PRODUSE

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Ora de Styling cu Gabi Urdă – Cum să folosești accesoriile când îmbraci o cămașă

Posted on

Daca e miercuri, e SMART STYLING SMART SHIRTS cu Gabi Urdă. Iata ce ne-a pregatit pentru astazi:)

“O cămașă înrămează fața, o scoate în evidență, o pune în valoare.

Gulerul său, mai ales, dacă îl închidem va crea o linie care va separa vizual capul de restul corpului. Când devenim conștienți de această iluzie optică, o folosim în avantajul nostru pentru a aduce atenția asupra feței, zâmbetului și astfel a camufla puncte mai puțin avantajoase – burtică, șolduri, picioare etc.

Iar, ea, cămașa Pineberry este completată în acest demers de accesorii: eșarfe, coliere la baza gâtului, broșe flori textile.

✔️Eșarfa înnodată lejer pe dedesubt, atât cât culoarea și eventual strălucirea sa satinată să aducă lumină pe față – mare atenție să fie o culoare care să vă avantajeze, să vă facă să radiați, tenul să arate mai proaspăt datorită ei!

 

✔️Un batic mic legat abia simțit în jurul gâtului – sfatul meu este spre o culoare apropiată de cea a cămășii, care aproape creează un corp comun, doar aduce un plus de textură

 

✔️Colier sub gulerul cămășii – uite, doar uite cât pot fi de delicate aceste gulere rotunjite, Peter Pan.

Un colier care vi se pare dificil de purtat în zilele reci, pe care nu îl vreți purtat pe piele, arată fantastic pe cămașă sub guler. Este chic, aduce atenția spre față, este acel detaliu care va ridica nivelul estetic al ținutei.

 

✔️Broșele flori textile – așezate mai spre claviculă, ca și cum ar încerca să își găsească un aliat în colțului gulerului. Aici este un grup de broșe, unite prin culoare – sunt acel element wow al outfit-ului, atât de la îndemână de realizat.

 

 

👉🏻Repede, repede, de nu aveți o CĂMAȘĂ CU GULER ROTUND în garderobă verificați ultimele în shop-ul Pineberry din Bucuresti Mall Vitan.

👉🏻Repede, repede, de nu aveți o CĂMAȘĂ PEPIT în garderobă verificați ultimele în shop-ul Pineberry:

https://www.pineberry.ro/camasa-dama-slim-fit-alb-negru/

https://www.pineberry.ro/camasa-dama-slim-fit-carouri-alb-negru/

https://www.pineberry.ro/camasa-dama-boyfriend-alb-negru/

👉🏻Pe lângă minunile de cămăși albe, împrieteniți-vă cu o CĂMAȘĂ NEAGRĂ ORI GRI INCHIS, va fi un aliat de nădejde în multe “cu ce mă îmbrac azi?”, pentru că este atât de ușor de asociat cu alte haine și suportă mai bine petele și toate câte i se pot întâmpla unei cămăși peste zi:

https://www.pineberry.ro/camasa-dama-slim-fit-neagra-office/

https://www.pineberry.ro/camasa-boyfriend-gri-petrol/

p.s. Rucsacul Smiley Face este Laura Olaru

#pineberryshirts #noonewithout #smartstylingsmartshirts #gabiurda