Cosul de cumparaturi este gol!

CAUTA PRODUSE

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Tu te intrebi “cine a facut camasa pe care o port”?

Posted on

Si daca nu, ar trebui sa o faci! De ce? Pentru ca in data de 24 Aprilie 2013, cladirea Rana Plaza din Bangladesh s-a prabusit. 1,133 muncitoare au murit si alte 2,500 au fost ranite, intr-unul dintre cele mai mari dezastre industriale din istorie. Atunci s-a nascut miscarea Fashion Revolution, la care a aderat si brandul Pineberry. O miscare care isi doreste ca moda sa devina o forta pozitiva. Care crede ca tu ai dreptul sa afli cine a produs haina pe care o porti si in care lucratorii din industria modei au dreptul la conditii de munca sigure, curate, echitabile.

Informarea, transparenta si onestitatea sunt cele trei cuvinte cheie care pot transforma industria modei. Si, inainte de toate, o intrebare pe care ai dreptul sa o pui:

Cine a facut haina pe care o port?

Am vrea ca raspunsul pentru toate hainele pe care le porti sa fie : “o croitoreasa care munceste in conditii buna, care este platita echitabil, care are experinta in acest domeniu si care va transmite experinta ei altor muncitoare, ce vor dori sa faca aceasta meserie cu mandrie si pasiune.”

Pana atunci poti incepe cu o simpla camasa Pineberry. Pe care o facem aici, in Romania, cu multa pasiune si cu mult drag de croitorie. Al carei material trece prin mainile experte ale unor croitorese cu care ne mandrim. A carei eticheta este pusa cu bucurie si satisfactie la sfarsit. Si care ajunge la tine direct din mainile noastre, pentru ca ne pasa de tot procesul, pana la capat – de la tipar pana cand o vei purta tu. Cu la fel de multa bucurie speram ca si noi, cei care putem spune simplu si onest:

“NOI am facut camasa pe care o porti. Ne pare bine sa te cunoastem!”