Cosul de cumparaturi este gol!

CAUTA PRODUSE

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Cum cumpar?

Puteti achizitiona produse de pe website-ul www.pineberry.ro prin comanda online.

COSUL DE CUMPARATURI

Navigand pe website, puteti selecta produsele pe care doriti sa le achizitionati si le puteti adauga in cosul de cumparaturi, apasand pe butonul “Adauga in cos”. Butonul respectiv se afla in dreptul fiecarui produs de pe website.

Puteti adauga in cos oricate produse doriti, folosind procedeul descris mai sus.

Daca doriti mai multe exemplare ale unui anumit produs, in campul in care este indicata cantitatea, modificati cu numarul de bucati dorite, apoi apasati simbolul alaturat de actualizare. Pentru a elimina un produs din cosul dumneavoastra de cumparaturi, apasati butonul “x”, situat in stangul pozei cu produs.

CUM PLASEZ O COMANDA?

Comenzile se pot face:

* Online la orice ora

* Telefonic la nr de tel 0749 122 686 sau 0722 554 666

Pentru a comanda produsele, nu trebuie sa detineti un cont pe www.pineberry.ro. Daca vreti sa va faceti un cont nou, puteti introduce produsele in cosul de cumparaturi, iar la adaugarea datelor personale, bifati “Creati un cont?”, introducand parola dvs.

Dupa ce ati selectat produsele pe care doriti sa le cumparati, va rugam sa completati numele, adresa de livrare si metoda de plata. Este obligatorie completarea tuturor campurilor marcate cu*.

Dupa ce ati urmat pasii descrisi mai sus, recititi cu atentie datele introduse si apasati pe butonul “Plaseaza comanda”.

Veti primi un email de confirmare in care vi se confirma receptionarea comenzii dumneavoastra. Va rugam verificati corectitudinea comenzii efectuate, citind cu atentie email-ul respectiv.

Daca v-ati inregistrat, odata completate, aceste date vor ramane inregistrate in contul dvs. si nu va mai fi nevoie sa le introduceti din nou in cazul unei noi comenzi, decat daca doriti sa schimbati adresa de livrare.

CUM PUTETI MODIFICA SAU ANULA COMANDA?

Daca va razganditi inainte sa apasati pe butonul de plasare a comenzii “Plaseaza comanda”, puteti elimina din cosul dumneavoastra de cumparaturi produsele pe care nu mai doriti sa le cumparati sau puteti modifica amanuntele dorite legate de livrare sau de metoda de plata.

Daca ati plasat deja comanda, puteti efectua eventualele modificari sau anula comanda, numai daca produsele nu au fost deja expediate catre dumneavoastra, scriindu-ne la adresa [email protected]

Pentru orice probleme si sesizari, nu ezitati sa ne contactati.

E-mail: [email protected]

Tel: +40 749 122 686