Cosul de cumparaturi este gol!

CAUTA PRODUSE

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Livrarea produselor

In Bucuresti si Brasov te poti bucura de conceptul “Magazinul vine la tine la birou sau acasa”, pentru comenzile ce depasesc 100 lei – Prin urmare, poti comanda cate modele doresti, pe ce masuri vrei, iar colegii nostri de la Vanzari ti le livreaza personal si asteapta sa le probezi. Plata o vei face daca decizi sa pastrezi un model anume. Acest serviciu este oferit fara nici un cost suplimentar.

In functie de numarul de comenzi, livrarea se poate face chiar in ziua comenzii (daca o primim pana in ora 10) sau in 1-2 zile lucratoare.

Pentru comenzile ce nu depasesc 100 de lei, taxa de transport este de 15 lei.

In cazul livrarilor in provincie, acestea se fac prin Fan Courier, urmand ca taxa de transport sa fie suportata de client. Pentru locatiile aflate in raza de acoperire Fan Curier taxa de livrare este de 20 lei. Pentru localitatile din afara ariei de acoperire Fan Curier, detalii despre costul transportului se pot gasi pe site-ul www.fancourier.ro.

Livrarea  este gratuita pentru comenzile cu valoare de peste 400 lei.

Mail-ul de confirmare expediere comanda va fi trimis doar in momentul preluarii coletului de catre Curier. Acest mail va fi trimis doar dupa:

– confirmarea existentei in stoc a produselor si a cantitatilor cerute de dvs;

– confirmarea modalitatii de plata sau a platii;

– timpul fizic de livrare.

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata de dumneavoastra este gresita etc), veti fi contactat telefonic de catre curier. Daca nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele raman la curierul zonal 7 zile, dupa care revin la Vanzator.

Vanzatorul nu este raspunzator pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii/ circumstante independente de vointa noastra, dar nelimitandu-se la acestea: blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei, caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus; cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc.; cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc; nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti.