Cosul de cumparaturi este gol!

CAUTA PRODUSE

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Masti de protectie din bumbac

Suntem alaturi de clientii nostri in aceasta perioada, de aceea, pornind de la recomandarile globale de a limita si a preveni numarul imbolnavirilor provocate de noul Coronavirus am creat mastile de protectie Pineberry din bumbac si TNT, pentru uz non-medical.

Mastile de protectie create in fabrica noastra sunt confectionate din 2 straturi: unul din bumbac 100% si unul din TNT (tesatura netesuta), material realizat din fibre sintetice. Mastile se pot reutiliza prin spalare la 40 de grade si calcare si reprezinta un real suport pentru fiecare persoana.

Pentru Bucuresti si Brasov transportul este gratuit pentru comanda minima de masti de 120 lei. Pentru restul tarii, transportul este gratuit la o comanda minima de 300 lei. Ne-am fi dorit sa il putem oferi gratuit, insa nu putem sustine costurile de transport pentru aceste produse decat de la o anumita suma. Sper sa ne intelegeti.

Este foarte important sa avem grija atat de noi, cat si de cei din jurul nostru, iar echipa Pineberry sustine in toata aceasta perioada fiecare demers ce poate ajuta la limitarea imbolnavirilor.